Calea Grivitei Nr 148 I Bucuresti I 072 301 8663

Aparat dentar fix din ceramica

Ortodontia reprezinta ramura stomatologiei care trateaza anomaliile de pozitie, constitutionale si de dezvoltare a aparatului dento-maxilar. Tratamentul ortodontic este util atat copiilor, cat si adultilor. Beneficile aduse sunt atat de ordin estetic, cat si de ordin functional. Tratamentul este de durata si depinde de problema pe care o are pacientul. Planul de tratament este stabilit de catre medicul ortodont, nevoile fiecarui pacient fiind diferite.

Aparatul dentar din ceramica

Aparatul dentar ceramic este un bun inlocuitor al clasicului aparat ortodontic metalic, avand avantaje net superioare celui din urma. Este potrivit pacientilor interesati de estetica pe perioada tratamentului.

Aparatul dentar ceramic este compus din bracketuri policristaline si elastice care imita culoarea dintelui, fiind fie albe-opace, fie transparente. Un astfel de aparat ortodontic este mai putin vizibil decat cel metalic, insa la fel de eficient, motiv pentru care este recomandat mai ales pacientilor care isi doresc sa aiba parte de rezultate maxime si in acelasi timp, o estetica uimitoare pe parcursul tratamentului.

Isi mentine culoarea daca pacientul respecta indicatiile medicului ortodont, evitand fumatul si consumul de lichide si alimente care pateaza , precum ceaiul negru, cafeaua, ciocolata. Elasticele pot fi inlocuite la fiecare consultatie, daca se coloreaza, astfel aspectul estetic nu va fi afectat. Acest aparat permite atat folosirea periutei de dinti mecanice, cat si a celei electrice si a atei dentare pentru igienizarea corecta a dintilor si prevenirea proceselor carioase. Pretului acestui aparat in cabinetul nostru este de 2300 ron/arcada.