Calea Grivitei Nr 148 I Bucuresti I 072 301 8663

Aparat dentar fix din safir

Ortodontia reprezinta ramura stomatologiei care trateaza anomaliile de pozitie, constitutionale si de dezvoltare a aparatului dento-maxilar. Tratamentul ortodontic este util atat copiilor, cat si adultilor. Beneficile aduse sunt atat de ordin estetic, cat si de ordin functional. Tratamentul este de durata si depinde de problema pe care o are pacientul. Planul de tratament este stabilit de catre medicul ortodont, nevoile fiecarui pacient fiind diferite.

Aparatul dentar din safir

Aparatul dentar metalic iti asigura un zambet frumos si sanatos, insa faptul ca este vizibil pe parcursul tratamentului te poate determina de multe ori sa amani purtarea lui. Solutia este sa alegi un aparat dentar discret. Aparatul dentar din safir este fizionomic, potrivit persoanelor care lucreaza cu publicul si care tin foarte mult la aspectul fizic, fiind elegant datorita cristalelor de safir.

Aparatul dentar din safir este alcatuit din bracket-uri a caror compozitie chimica este alumina (oxidul de aluminiu). Bracketurile sunt mici piese care se lipesc pe dinti si care permit fixarea unor arcuri sau legaturi cu ajutorul carora se indreapta dintii. Alumina din bracketul de safir are o structura monocristalina, ceea ce ii ofera o transparenta mai mare. Gradul de vizibilitate depinde de nuanta dintilor pe care se aplica.

Safirul este, dupa diamant, al doilea material ca duritate. Slefuirea acestui mineral se face la temperatura inalta pentru ca, la finalul prelucrarii industriale, acesta sa devina un bracket transparent si durabil. Bracketul din safir este o alternativa moderna cand vine vorba de un aparat dentar confortabil si eficient. Unele dintre cele mai inovatoare si moderne tipuri de bracketuri sunt cele din safir. Acestea au o culoare asemanatoare dintilor si un efect cameleonic, astfel ca nu se pot distinge de la distanta.

Bracketurile din safir au avantajul faptului ca sunt complet transparente si nu isi modifica culoarea in timp. Marginile bracketului sunt rotunjite, amplificand confortul pacientului si au o suprafata neteda ultrafina.

Pretul unui aparat din safir in cabinetul nostru este de 2600 ron/arcada.