Doctor Babi

O primire călduroasă în clinica noastră

Pacientii noștri sunt prioritatea noastră, oferim servicii stomatologice de calitate cu o echipă de specialiști. Mai multe detalii despre serviciile noastre de mai jos.

Faceți cunoștință cu echipa noastră

DR. LILIANA BABI

Medic Dentist

Clinica Dr. Babi

Cabinetul a fost înfiintat în anul 1997 intr-o zona accesibila pacientilor nostri. Activitatea cabinetului cuprinde servicii de diagnostic si tratament stomatologic, mai exact: stomatologie generala, ortodontie, chirurgie BMF, implanturi dentare, profilaxie, cosmetica dentara.
Echipa noastra de medici dentisti vine in intampinarea tuturor necesitatilor pacientilor prin metode de tratament eficiente.

Aici veti beneficia de un mediu cat mai placut si confortabil, in timp ce noi ne vom ocupa de zambetul dumneavoastra. Vrem sa va oferim ocazia de a zambi din nou!

Suntem dedicati meseriei pe care o practicam cu placere si daruire. Investim constant in cursuri si traininguri pentru a fi mereu în pas cu noile metode de tratament în materie de medicina dentara.

Va asteptam cu drag in cabinetul nostru!

Echipa Dr. Babi

Ne puteți suna la numerele de telefon 0723 018 663 / 021 222 3525 / 072 466 6877 de Luni – Vineri 9am – 8pm / Sambata 9am – 3pm, pe email la  cabinet.babi@gmail.com